5-7 annosta
Pannacotta:
4 dl vispikermaa
3/4 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 dl Baileys-kermalikööriä
4 liivateleheteä
Kuorrute:
1 prk Valio vaahtoutuva suklaakermaa (2,5 dl)
1 rkl tomusokeria
koristeeksi lakkoja
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen vähintään 10 minuutiksi.
Sekoita sokeri ja vaniljasokeri kerman joukkoon.
Keitä kermaseosta liedellä keskilämmöllä vähän väliä vispilällä sekoittaen, kunnes se hieman kiehahtaa. Sekoita joukkoon Baileys.
Puristele liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois, ja liota ne kuuman kermaseoksen joukkoon.
Anna kermaseoksen hieman jäähtyä.
Kaada kermaseos laseihin tasaisesti.
Peitä lasit kelmulla, ja laita ne jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi.
Vispaa suklaakerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tomusokeri ja vatkaa se vaahdon joukkoon.
Pursota jähmettyneiden pannacottien päälle suklaakermapyörteet.
Viimeistele lakoilla.
Tarjoile kylmänä.
Tässä lohkeavan kermaisessa pannacotassa maistuu Baileys! Mm-m. Kokkeilehan sieki!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti