Sivut

perjantai 13. heinäkuuta 2012

FETA- TOMAATTIPIIRAKKA


Gluteeniton



Pohja:
2 dl kaurahiutaleita
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
75 g pehmeää voita
0,5 dl maitoa


Täyte:

10- 15 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 sipuli silputtuna
100 g fetajuustoa

Munamaito:

3 dl juustoraastetta

2 munaa
2 dl maitoa
mausteita: suola, paprikajauhe, grillimauste


Sekoita kaurahiutaleet, perunajauho ja leivinjauhe keskenään. Lisää sekaan pehmeä voi ja kylmä maito. Painele taikina voideltuun piirasvuokaan. Esipaista uunissa 225 asteessa n. 10 min.

Ripottele esipaistetun pohjan päälle tomaatit, sipuli ja fetajuusto. Kaada lopuksi päälle munamaito.
Paista vielä 10- 15 min, kunnes piiras näyttää rapsakalta.



Ohjeen runko peräisin Pastanjauhantaa- blogista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti