torstai 20. syyskuuta 2012

CHEDDARJUUSTO- BURRITOT


8 burritoa

Ainekset:


400 g jauhelihaa
1 sipuli
(2 jalapenoa)
0,5 dl makeaa chilikastiketta tai ketsuppia
0,5 tl suolaa
1 paprika
2 tomaattia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g cheddar- sulatejuustoviipaleita
8 tortillalettua
100 g juustoraastetta kuorrutukseen
(margariinia vuoan voiteluun)


Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli pannulla. Sekoita joukkoon chilikastike/ketsuppi, viipaloidut jalapenot ja suola. Lisää joukkoon viipaloitu paprika. Hauduta vajaa 5 minuuttia. Kuutioi sillä välin tomaatit.

Pilko cheddarjuustoviipaleita pienemmiksi, ja sekoita palat tuorejuuston joukkoon. Levitä cheddar- tuorejuustoseos tortillalettujen päälle. Lisää jauhelihaseosta jokaiselle letulle. Ripottele päälle tomaattikuutiot. Kääri tortillat napakoiksi rulliksi. Rullat voi nostaa joko leivinpaperin päälle pellille tai voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. 
Paista tortillarullia uunissa 200 asteessa noin 5- 10 minuuttia kunnes juusto on sulanut, ja burritot näyttävät rapsakoilta. Tarjoa lämpimänä vaikkapa salaatin kera. 


Nämä on huippuhyviä!!! Kannattaa kokeilla :) 


Resepti on hieman muunneltuna peräisin Creme Bonjourin Viikonloppu naisen kanssa- kirjasesta s. 58.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti