sunnuntai 9. joulukuuta 2018

NUTELLA-VADELMAJOULUTORTUT




15 pientä torttua

Raaka-aineet:
500 g voitaikinaa
1/3 rasiaa vadelmamarmeladia
5 rkl Nutellaa

Leikkaa sulaneet voitaikinalevyt kolmeen osaan. 
Leikkaa osiin neljä viiltoa, kuten perinteisiin torttuihin. Jos haluat enkelin muotoisia torttuja: 
1. käännä tortun ylälaidasta kaksi sisempää viiltopintaa keskelle ympyräksi ns. enkelin pääksi
2. käännä tortun alalaidasta kaksi ulompaa viiltopintaa keskelle, ja torttuun muodostuu enkeli. 

 

Voitele tortut halutessasi vedellä tai kananmunalla. 
Paista torttuja uunissa 225 asteessa aluksi noin 7 min. 
Levitä tortulle nutellaa ja vadelmamarmeladia täytteeksi, ja laita tortut vielä uuniin 225 asteeseen noin 5-10 minuutiksi, kunnes tortut näyttävät sopivan rapsakoilta. 


Liekö tässä on joulun ykköstortturesepti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti