sunnuntai 21. helmikuuta 2016

SUKLAA-MANSIKKA KUPPIKAKUT (gluteeniton)



Noin 20 kpl

Muffinit:
150 g voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
1,5 dl maitoa
2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Kuorrute:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vispikermaa
1-1,5 dl mansikkatomusokeria (maistele itselle sopiva makeus)
strösseliä

Vatkaa pehmeä voi/margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon munat. Sekoita erillisessä kulhossa kuivat aineet keskenään. Sekoita vaahdon joukkoon myös kuiva-aineseos ja maito.

Asettele muffinivuoat pellille. Täytä vuoat puolilleen taikinaa.
Paista muffineja 200 asteessa 12-15 min.

Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon myös tuorejuusto ja mansikkatomusokeri.
Levitä kuorrute joko lusikalla tai pursottamalla.
Viimeistele strösseleillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti