maanantai 23. heinäkuuta 2018

TEXMEX-VOILEIPÄKAKKU


Uunivuoallinen voileipäkakkua: 

1,5 pkt paahtoleipäviipaleita (käytin monivilja)
0,5 kpl kasvis- tai lihaliemikuutiota (kostutukseen)
vajaa purkillinen valkoista majoneesia
2 prk kermaviiliä
vajaa purkillinen kurkkusalaattia
1 paprika
700 g jauhelihaa
1 pss tacomaustetta

Koristeluun:

salaatinlehtiä
kurkkua
kirsikkatomaatteja
osa texmex jauhelihasta
nachoja 

Aseta paahtoleipäviipaleita vierekkäin uunivuoan pohjalle niin, että pohja peittyy. 
Sekoita puolikas liemikuutio 2,5 dl kiehunutta vettä, ja kostuta liemellä paahtoleivät.
Sekoita majoneesi ja kermaviili keskenään tasaiseksi, ja levitä majoneesi-kermaviiliseosta kostutettujen paahtoleipien päälle. 
Levitä seuraavaksi päälle kurkkusalaattia. 
Paista jauheliha, ja mausta se valmiilla tacomausteseoksella. Levitä jauhelihaa kurkkusalaatin päälle. 
Pilko paprika, ja lisää paloja jauhelihan päälle. 
Aloita uusi kierros asettamalla paahtoleipäviipaleita kakkuun seuraavaksi, ja jatka täyttämistä edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti. 
Kun olet laittanut täytteitä kaksi kierrosta, aseta päällimmäiseksi kerros paahtoleipäviipaleita. 
Kostuta viipaleet liemellä, ja levitä päälle majoneesi-kermaviiliseos. 
Koristele voileipäkakku haluamallasi tavalla. 

Ennen tarjoilua olisi hyvä, että voileipäkakku ehtii maustua jääkaapissa vähintään muutaman tunnin. 



Tämä voileipäkakku sai maistelijoiltaan paljon kehuja!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti