sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

MANDARIINI-SITRUUNARAHKAPIIRAKKA


Pohja:
125 g rasvaa
0,5 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
 1 prk Danio sitruunarahkajogurtti (180 g)
250 g maitorahkaa
1 muna
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tlk mandariinilohkoja (säilyke)

Sulata rasvaa hetki mikrossa. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahtomaiseksi. Vatkaa joukkoon myös muna. Sekoita munavaahtoon vehnäjauho ja leivinjauhe ja sekoita hyvin esim. puuhaarukalla. Kaada taikina piirakkavuoalle ja levitä lusikan avulla tasaisesti. Lisää tarvittaessa jauhoja. 
Sekoita Danio, maitorahka, muna, sokeri ja vaniljasokeri keskenään ja kaada täyte pohjan päälle.
Asettele mandariinilohkot kauniisti pinnalle.
Paista rahkapiirakkaa uunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti