sunnuntai 20. lokakuuta 2013

SUKLAAMACARONIT


16 kpl

1,2 dl mantelijauhetta
0,6 dl kaakaojauhetta
2,5 dl tomusokeria
2 munan valkuaista
0,5 dl sokeria

Täyte:
50 g maitosuklaata
0,5 dl vispikermaa

Sekoita mantelijauhe, kaakaojauhe ja tomusokeri keskenään.
Erottele kananmunista valkuaiset ja vatkaa ne kuohkeaksi ja kovaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaisvaahtoon myös sokeri, kunnes vaahto näyttää kiiltävältä ja kovalta.

Kääntele varovasti ja pienissä erissä mantelijauheseos valkuaisvaahtoon. Taikinan tulisi näyttää kiiltävältä ja tahmaiselta. 

Levitä kahdelle pellille leivinpaperit. Täytä pursotin taikinalla. Pursota 32 kpl reilun teelusikallisen kokoisia nokareita. Kopauttele peltejä, jotta macaroneista lähtisi ylimääräiset ilmakuplat. 
ANNA MACARONIEN SEISTÄ 30 MIN!!
Lämmitä uuni 150 asteiseksi ja paista macaroneja pelti kerrallaan reilu 10 minuuttia.
Anna jäähtyä kymmenisen minuuttia.

Sulata maitosuklaa mikrossa. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita suklaasta ja kermasta täyte.
Levitä täytettä macaronin puolikkaalle, ja kiinnitä kaksi puolikasta yhteen. 

Pitsireunus onnistui yllättävän hyvin! Koostumus on rapsakan tahmainen ja maku herkullisen suklainen!
Kannattaa kokeilla! Helppo resepti ja hyvä mieli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti