keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

TONNIKALA-PARMESAANI-YRTTI- MUFFINIT (gluteeniton)

 

12 kpl

Muffinitaikina (gluteeniton):

3 dl kaurajauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kuivattua Provence- yrttisekoitusta 
1 tl herbamare-yrttisuolaa
kourallinen tuoreita basilikan lehtiä
muutama rouhaisu mustapippurimyllystä
200 g tölkki tonnikalaa 
1 pilkottu paprika
15 pilkottua kirsikkatomaattia
1 dl raastettua parmesanjuustoa
2 rkl ketsuppia
200 g kermaviiliä 
2 munaa
0,5 dl oliiviöljyä tai voisulaa

1. Sekoita kaurajauho, perunajauho, leivinjauhe, kuivatut yrtit, rouhittu mustapippuri ja suola keskenään. 

2. Sekoita munat ja kermaviili käsivispilällä sekaisin. 

3. Sekoita joukkoon myös kuiva-aineseos sekä kaikki loput ainekset. 

4. Lusikoi taikina muffinivuokiin. 

5. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. 

6. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä ja tarjoa. 

Nämä suolaiset muffinit onnistuivat kyllä tosi hyvin ja makucombo on bueno! :) 

Kommentoi alle kokeilitko reseptiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti