tiistai 11. lokakuuta 2016

MOKKAPALAT


Ainekset:


4 munaa

2,5 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
100 g voita tai margariinia
1,5 dl maitoa

Kuorrute:


200 g tomusokeria

4 rkl kaakaojauhetta
4 rkl keitettyä kahvia
0,5 dl voita tai margariinia
50 g Fazerin valkosuklaa-maitosuklaapatukka

Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. 

Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään eri kulhossa. 
Sulata voi. 
Sekoita munavaahtoon vuorotellen kuiva-aineseos, sula voi ja maito.
Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. 

Sekoita tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Lisää joukkoon keitetty kahvi ja sula voi. 

Levitä kuorrute hieman jäähtyneen mokkaruudun päälle. 
Sulata suklaa mikrossa. Valuta suklaasula teelusikan avulla kuorrutteen päälle.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti